o-nama

CARAVAN

Travel Agency

20 GODINA AGENCIJE CARAVAN

Osnivač i vlasnik CARAVANA je Vlado Dašić. Agencija je osnovana 01.03.1991 godine, kada je i počela sa radom. Do današnjeg dana je funkcionisala u istom gradu, ali u četiri različite države.

Neka opis rada po državama bude i njen hod po turističkom tržištu.

U državi SFRJ je funkcionisala najbolje, sa najviše putnika,najboljim profitom i najvećim zadovoljstvom. I ona i vlasnik imaju blagu setu i žal za lepim vremenima.

U državi SRJ je doživela sve ono što su svi građani te države doživeli, muku, sankcije i inflaciju koja nije omogućavala da ista cena ostane u vremenu dok otkucate rezervaciju. Ipak smo preživeli i dočekali malo bolje vreme 1994 godine.

Naredni period je bio koliko toliko stabilan za rad, ali sa sve većim umanjenjem broja turista. Poslovi od osnivanja do pre neku godinu su bili pretežno seminari, skupovi, kongresi i grupna putovanja u zemlji i inostranstvu.

Koliko toliko dobar rad prekida rat 1999 godine, a potom i dolazak nove države.

U SCG pokušavamo koliko možemo da opstanemo i radimo poslove vezane i putovanja, i ugostiteljstvo i saobraćaj.

U jubilarnoj četvrtoj SRBIJI se definitivno okrećemo receptivnom turizmu i pokušavamo dovesti ljude u Vojvodinu. Dvorci, salaši, ribnjaci, vetrenjače i Vojvođanska ravnica su naš cilj sada i u narednom periodu.

VLADO DAŠIĆ

Osnivač i vlasnikCaravan Travel Agency

Dobitnik VELIKE ZLATNE MEDALJE za VISOK NIVO USLUGA U TURIZMU na 49. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA u Novom Sadu

medalja