KAŠTEL EČKA

Na 60 kilometara severno od Beograda i svega 7 km od Zrenjanina ,u selu Ečka, nalazi se dvorac „Kaštel“, građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine. Dvorac je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List.

Danas je ovo staro zdanje potpuno renovirano i pretvoreno u hotel koje će svojim gostima pružiti nezaboravan odmor u autentičnom ambijentu inspirisanom aristokratskom prošlošću.

Hotel raspolaže sa 38 soba i 7 apartmana, koje su mešavina modernog i srednjevekovnog dizajna, pružajući gostima intimnu atmosferu,mir i pogled na velelepni park koji okružuje celokupno zdanje.

U balskoj dvorani koja je danas pretvorena u restoran gosti mogu da uživaju u čarima nacionalne i svetske kuhinje, prelepoj muzici, a bogata vinska karta zadovoljiće ukuse i najprobirljivije klijentele.

U dvorcu možete organizaovati  sve vrste proslava: venčanja, rođendane, privatna slavlja,  promocije firmi i  proizvoda, prezentacije ponuda,seminare, skupove i naučne simpozijume.

Vaš boravak ćemo upotpuniti organizacijom izleta u okolini dvorca u Vaše slobodno vreme uz pratnju naših profesionalnih vodiča.

Možemo vam ponuditi da obiđete: grad Zrenjanin sa vodičem, vožnju brodom po Carskoj bari, posetu salašu LUJZA u selu Belo Blato, foto safari na Carskoj bari, posmatranje ptica na Carskoj bari, obilazak etno kuće u Belom Blatu, šetnju Banatskim poljima (RAVNIČARENJE) uz pratnju naših vodiča…

Napominjemo da su dočeci Nove godine u dvorcu nezaboravni programi i veliko zadovoljstvo.

Sve usluge i informacije dobićete pozivom Turističke agencije CARAVAN Zrenjanin  ili kontaktom preko našeg e-maila.

TA CARAVAN Zrenjanin:  023 580 930

E-mail: caravan@mts.rs

Vlado Dašić direktor agencije, mobil: 063 594 331


ZA OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE CARAVAN